Applikacioni "Banimi dhe Hapesira Publike" ne KlanKosova

 Storia e pergaditur nga gazetarja Adea Grezda per Klan Kosova-Ora e Pasdites per aplikacionin ‘Raporto ’Banimi dhe Hapësira’.

Shkarko aplikacionit per telefona te menqur "Raporto Banimi dhe Hapesira" nga Google Play apo App Store dhe raporto keqperdorimet ne hapesira publike dhe banim social ne 5 komuna: Prishtine, Gjakove, Gjilan, Ferizaj dhe Fushe Kosove. Komuna Ferizaj Faqja Zyrtare Komuna e Fushë-Kosovës - Faqja ZyrtareKomuna e Gjilanit Komuna e Prishtinës Kuvendi Komunal - Gjakovë
Projekti “E drejta qytetare ne hapesire publike dhe banim social” implementohet nga Fondacioni Kosovar i Arkitektures (KAF) dhe eshte mbeshtetur nga projekti Democratic Society Promotion - DSP – i financuar nga Zyra Zvicerane per Bashkepunim ne Kosove (SCO-K) dhe menaxhuar ngaKosovar Civil Society Foundation - KCSF
 

Applikacioni