Raporto! aplikacioni per telefon te mencur

Që nga sot të gjithë ata që posedojnë telefonë të mencur mund të shkarkojnë nga "App Store" dhe "Google Play" aplikacionin "Raporto-Banimi dhe Hapësira".  Me këtë aplikacion është mundësuar që cdo individ ti paraqes keqpërdorimet në hapësira publike dhe banim social në 5 Komunat e përzgjedhura të Projektit: Prishtinë, Gjakovë, Gjilan, Ferizaj dhe Fushë Kosovë.  Aplikacioni është në 3 gjuhë, Shqip, Anglisht dhe Sërbisht.

 

Raporto! aplikacioni per telefon te mencur