Gjilani dhe KAF nenshkruajn Memorandum Mirekuptimi

Para disa jave Fondacioni Kosovar i Arkitekturës nënshkroi memorandum mirëkuptimi me Komunën e Gjilanit.  Gjilani është komuna e 4 që nënshkroi memorandumin pas atyre të Gjakovës, Ferizajit dhe Fushë Kosovës.  Sipas koordinatorit të projektit Banimi dhe Hapësira në Gjilan Vullkan Qerimi, bashkëpunimi dhe interesimi i komunës së Gjilanit është i madh dhe se së shpejti pritët që të aktivizohet edhe grupi proaktiv në qytet.  

Gjilani dhe KAF nenshkruajn Memorandum Mirekuptimi