Memorandum mes KAF dhe Komunës së Gjakovës

Gjatë muajit dhjetor Fondacioni Kosovar i Arkitekturës nënshkroi memorandumin e dytë të mirëkuptimit në kuadër të projektit me Komunën e Gjakovës. Ekipi i projektit së bashku me koordinatorën në Gjakovë Jeta Bejtullahu kanë punuar ngusht me zyrtarët e Komunës për ta nxjerr një pasqyre sa më të mirë të problemve aktuale në banim dhe hapësira publike në Gjakovë. Javëve në vazhdim pritet edhe themelimi i grupit proaktiv të Gjakovës. 

Memorandum mes KAF dhe Komunës së Gjakovës

Parkim ne trotuar

2016-12-19 00:04:10

Zenia e trotuarit nga veturat

2016-12-16 14:11:28

Bllokim i trotuarit.

2016-12-10 03:27:52

mbeturinat

2016-12-10 03:28:29

Bllokim i trotuarit

2016-12-10 03:30:08

Rruget ne Gjakove

2016-10-10 12:52:24

Shum keq

2016-10-14 05:24:29

Parku i lene pas dore!

2016-04-14 05:12:46